nightlife
- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Απαγορευτικό απόπλου για τα λιμάνια Αλεξανδρούπολης - Σαμοθράκης
04-11-2019
Δεμένο στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης είναι από εχθές το βράδυ το πλοίο «Αδαμάντιος Κοραής», λόγω του απαγορευτικού που εκδόθηκε εξαιτίας των πολύ ισχυρών ανέμων που πνέουν στο Θρακικό Πέλαγος.
Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν δεν εκτελέστηκε στις 9 το πρωί, που ήταν προγραμματισμένο το δρομολόγιο για Σαμοθράκη και, σύμφωνα με το νεώτερο δελτίο καιρού, το απαγορευτικό παραμένει σε ισχύ οπότε είναι πολύ πιθανό να μην κινηθεί σήμερα το πλοίο της γραμμής.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατα τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις δρομολογίων.
σαν σημερα
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






