Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Διοικητής του ΠΓΝΑ Βαγγέλης Ρούφος
Ανέλαβε πλέον επίσημα τα καθήκοντά του, ο νέος Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Ρούφος.
Η απόφαση για την τοποθέτηση του η οποία δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020 στη στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ αναφέρει:
"Διορίζουμε τον κ. ΡΟΥΦΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ του Δημητρίου, με Α.Δ.Τ.: ΑΕ 201739, πτυχιούχο του Μαθηματικού Τμήματος της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάτοχο Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Βιοηθική της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ως Διοικητή στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, αρμοδιότητας 4 ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας & Θράκης του Υπουργείου Υγείας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ. του Ν. 3528/07, με βαθμό 1Ο , με τριετή θητεία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 του Ν. 4052/2012."
Ο νέος Διοικητής ορκίστηκε την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020 στα γραφεία της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας παρουσία του Διοικητή της Δημήτρη Τσαλικάκη.
- Το Γυμνάσιο Μεταξάδων για δεύτερη χρονιά Σχολείο-Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
(01-10-2025) - Σκληρές δηλώσεις του Πάρη Παπαδάκη, για "κομπλεξικούς και πονηρούληδες" (video)
(01-10-2025) - ΑΜΘ: Ξεκίνησε η εναέρια ρίψη δολωμάτων για τον εμβολιασμό κατά της λύσσας
(01-10-2025) - Διαμαρτύρονται οι Αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης για την απόσπαση δύο γιατρών
(01-10-2025) - Νέο αίτημα για Ειδική Οικονομική Ζώνη στο Τρίγωνο Έβρου
(01-10-2025)
EN
TR






