Κάτι τρέχει στην Ελλάδα
ΑΜ-Θ: Κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από το Πυροσβεστικό Σώμα.
Οι Πυροσβέστες της Θράκης, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας προχώρησαν σε μία κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που αξίζει πολλά συγχαρήτηρια.
Αναλυτικότερα, αποφάσισαν να παραχωρήσουν τα 62 ευρώ της εκλογικής τους αποζημίωσης στα τοπικά δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης, μετά από εισήγηση του Λεωνίδα Καραγκούνη, Περιφερειακού εκπροσώπου της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση ΑΜΘ.
Ειδικότερα, για την έκτακτη απασχόληση του πυροσβεστικού προσωπικού, για την διενέργεια του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου, σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση, καθορίστηκε ειδική αποζημίωση που ανέρχεται στο ποσό των 62 ευρώ.
Τα χρήματα αυτά, λοιπόν, αν και δεν τους περίσσευαν και τα χρειάζονταν τους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε τελευταία, τα έδωσαν για καλό σκοπό, σε ανθρώπους που τα είχαν περισσότερο ανάγκη.
Πολλά μπράβο! Αξιέπαινοι ;)
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
EN
TR






