Κάτι τρέχει στον Έβρο
Άλλη μία επιτυχία στο Τελωνείο Κήπων - Μεγάλο χρηματικό ποσό και πολλά κοσμήματα
Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια στο Τελωνείο των Κήπων του Έβρου. Ο λόγος γι ακόμα μια μεγάλη επιτυχία των Ελεγκτών του τμήματος Δίωξης του συνοριακού σταθμού.
Πιο συγκεκριμένα, τα ξημρώματα της Κυριακής στις 04.30 οι ελεγκτές σε έλεγχο που πραγματοποίησαν σε δύο Βούλγαρους ηπήκοους, εντόπισαν καλά κρυμμένα στο Ι.Χ που είχαν στη κατοχή τους το χρηματικό ποσό των 95.500 Ευρώ και εκατονταδες χρυσά κοσμήματα συνολικου βάρους 2.512 γραμμαριων!
Στους δύο Βούλγαρους, επιβλήθηκαν και εισπράχθηκαν προστιμα 70.000 ευρω.
Τα κοσμήματα δηλώθηκαν στο Τελωνείο, ώστε να δωθεί γι αυτά νόμιμος Τελωνειακός προορισμός. Για την υπόθεση ενημερωθηκε η κ. Εισαγγελεας Υπηρεσιας.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως το χρηματικό ποσό των 95.500 ευρώ ήταν σε χαρτονομίσματα των 500 ευρώ.
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
EN
TR






