Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αλλαγή σχεδίων για την «Κυριακή στο χωριό ξανά» στις Φέρες - Σε κλειστό χώρο τα γυρίσματα λόγω κακοκαιρίας
Αλλαγή σχεδιών προέκυψαν κατά τα γυρίσματα της εκπομπής «Κυριακή στο χωριό ξανά» στις Φέρες, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, λόγω της έντονης κακοκαιρίας, που επικρατούσε στην περιοχή.
Ενώ αρχικά τα γυρίσματα ήταν προγραμματισμένα να γίνουν σε εξωτερικό χώρο και συγκεκριμένα στον αύλειο χώρο της Παναγίας Κοσμοσώτειρας, τελικά μεταφέρθηκαν στο Αμφιθέατρο Φερών.
Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής, αν και στέρησε την προβολή της φυσικής ομορφιάς της περιοχής και του προαύλειου χώρου του ναού, δεν μπόρεσε να εμποδίσει τους χορούς και τα τραγούδια και φυσικά τη χαρά, από όσους συμμετείχαν σε αυτή τη μικρή γιορτή.
Τα γυρίσματα της εκπομπής ολοκληρώθηκαν τελικά με επιτυχία και μένει τώρα να την απολαύσουμε στις 25 Δεκεμβρίου, όταν και θα προβληθεί και να γιορτάσουμε έτσι τα Χριστούγεννα με τον μοναδικό θρακιώτικο τρόπο!
newsroom@e-evros.gr
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR







