Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αλεξανδρούπολη: Το 'πε και το 'κανε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας
Μπορεί να του κόστισε πολύτιμο χρόνο αλλά τελικά τα κατάφερε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Αλεξανδρούπολης Ηλίας Δαστερίδης.
Εντόπισε και συγκέντρωσε τους 22 κάδους τύπου κοντέινερ οι οποίοι ήταν παρατημένοι σε διάφορα σημεία του δήμου Αλεξανδρούπολης και εντός των ημερών θα τοποθετηθούν σε ισάριθμα σημεία μέσα στην πόλη προκειμένου να εξαλειφθεί η θέα των ογκωδών αντικειμένων από τους δρόμους.
Συγκεκριμένα από τους 22 μεταλλικούς κάδους οι 5 βάφτηκαν άσπροι οπού εκεί οι δημότες θα μπορούν να εναποθέτουν ογκώδη αντικείμενα (στρώματα, ξύλινα έπιπλα κ.α.) καθώς και αδρανή απόβλητα (μπάζα κ.α.) και οι 17 πράσινοι κάδοι στους οποίους θα τοποθετούνται κλαδιά.
Οι 22 συνολικά κάδοι τύπου κοντέινερ θα τοποθετηθούν στον περιφερειακό δρόμο της Αλεξανδρούπολης, στον κέντρο αλλά και Ανατολικά και Δυτικά της πόλης.
Όπως φαίνεται ο κ. Δαστερίδης το έχει βάλει σκοπό να μας νοικοκυρέψει και βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο!
Σ.Κ
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






