Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αλεξανδρούπολη: Επιχείρηση εστίασης απέλυσε 23 εργαζόμενους - Μία εξ αυτών είναι έγκυος
Άνεργοι και χωρίς ευρώ στην τσέπη βρέθηκαν παραμονές Χριστουγέννων 23 εργαζόμενοι που απολύθηκαν από επιχείρηση εστίασης που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στην Αλεξανδρούπολη, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Τουριστικών Επαγγελμάτων Ν. Έβρου.
Συγκεκριμένα το σωματείο αναφέρει ότι "στην πόλη μας τις προηγούμενες μέρες επιχείρηση εστίασης απέλυσε μαζικά και απροειδοποίητα μέσα σε μικρό διάστημα 23 εργαζόμενους. Μια εξ αυτών είναι έγκυος. Παραμονές Χριστουγέννων οι συνάδελφοί μας έμειναν άνεργοι και χωρίς ευρώ στην τσέπη καθώς τους οφείλουν τους μισθούς δύο μηνών όπως και το επίδομα άδειας."
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός που αναφέρει η ανακοίνωση ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη επιχείρηση κλείνει για ένα διάστημα και μετά ξανανοίγει αφήνοντας ξεκρέμαστους τόσους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.
Ενώ παράλληλα τονίζει ότι ηκατάσταση αυτή θα πρέπει να προβληματίσει και τη δημοτική αρχή που εκμισθώνει τον χώρο.
«Η απληρωσιά και η ασυδοσία δεν μπορεί να μένουν αναπάντητες. Απαιτούμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους συναδέλφους μας καθώς και των επιδομάτων και δώρων που δικαιούνται», καταλήγει η ανακοίνωση του Σωματείου Τουριστικών Επαγγελμάτων Ν. Έβρου.
- Πρώτη άσκηση στρατιωτικής κινητικότητας της ΕΕ στην Αλεξανδρούπολη
(17-04-2025) - Κρίσιμη σύσκεψη στο Διδυμότειχο: Ο Παπαδάκης προτείνει Πολιτοφυλακή για την αντιπυρική προστασία
(17-04-2025) - Τα 7 χιλιόμετρα δρόμου Ελαφοχωρίου – Χιονάδων απειλούν την ασφάλεια των κατοίκων (φωτο)
(17-04-2025) - Στη δημοσιότητα φωτογραφίες τριών Τούρκων που εμπλέκονται στη δολοφονία 39χρονου στην Αθήνα
(17-04-2025)
EN
TR







