Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αλεξανδρούπολη: Αντικαθίστανται οι φωτεινοί σηματοδότες.
Σε αντικατάσταση των αναρτώμενων τμημάτων των φωτεινών σηματοδοτών από τον κόμβο της οδού Κουταβού μέχρι το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, προχωρά η περιφέρεια ΑΜ-Θ.
Σκοπός της προαναφερθείσας κίνησης είναι η δημιουργία ενός πράσινου κύματος, όπου οι οδηγοί θα οδηγούν με μεγαλύτερη ασφάλεια, και η κυκλοφορία θα διεξάγεται με πιο ομαλό τρόπο.
Ο κ. Δημήτρης Πέτροβιτς, Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, σε δήλωσή του στην κάμερα του Thrakinet, είπε πως ρυθμίζουν και τον προγραμματισμό των φαναριών και φτιάχνουν πιο φωτεινά φανάρια, ώστε να υπάρχει ορατότητα όταν ο ήλιος είναι "κόντρα". Το πρόβλημα αυτό ήταν εντονότερο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και, σύμφωνα με τον κ. Πέτροβιτς, θα πάψει να υφίσταται σύντομα.
Το έργο αυτό θα ολοκληρωθεί με την πλήρη αντικατάσταση των φαναριών, μετά την ολοκλήρωση της αντικατάστασης των αναρτώμενων μόνο τμημάτων τους.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Thrakinet:
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






