Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αλεξ/πολη: Ακόμη ένα παγκόσμιο βραβείο ποιότητας για το ελαιοτριβείο «Κύκλωπας».
Ακόμη ένα παγκόσμιο βραβείο ποιότητας κατέκτησε το ελαιοτριβείο «Κύκλωπας» της Μάκρης του δήμου Αλεξανδρούπολης.
Το ελαιοτριβείο «Κύκλωπας» συμμετείχε στο 4ο ετήσιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου που πραγματοποίησε ο Ιαπωνικός Σύνδεσμος Σομμελιέ Ελαιολάδου και διεξήχθει πριν λίγες μέρες στο Τόκυο όπου και κατέκτησε Ασημένιο Παγκόσμιο Βραβείο.
Το OLIVE JAPAN είναι ένας Διεθνής Διαγωνισμός Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου, ο οποίος συγκεντρώνει τα υψηλότερα πρότυπα ακεραιότητας και επαγγελματισμού στην απονομή μεταλλίων,με τα καλύτερα ελαιόλαδα από όλο τον κόσμο.
Αυτή ήταν η τέταρτη χρονιά του Διεθνή Διαγωνισμού OLIVE JAPAN, σε μια χώρα η οποία αποτελεί σημαντική αγορά για το ελαιόλαδο στον κόσμο.
Οι κριτές προσκαλούνται από βασικές μεγάλες χώρες παραγωγής ελαιολάδου και την Ιαπωνία, σύμφωνα με τη σύσταση του Ιαπωνικού Συνδέσμου Σομμελιέ Ελαιολάδου (OSAJ).
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το 4ο παγκόσμιο για το 2015 και το 20ο που προστίθεται στη συλλογή του!
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
EN
TR






