Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ακόμα ένας "πήδηξε" από το καράβι Ζαμπούκη - Παραιτήθηκε η Μ. Γιαννακίδου
Μετά τις αναμενόμενες αποχωρήσεις-παραιτήσεις-ανεξαρτητοποιήσεις των συμβούλων της παράταξης Ζαμπούκη άλλη μια στενή συνεργάτης του δημάρχου αποχώρησε από την ομάδα του.
Ο λόγος γαι την Μαρία Γιαννακίδου - Παπαδοπούλου η οποία κατέθεσε την παραίτηση της και εχθές 17 Μαρτίου δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια η αποδοχή της παραίτησης.
Συγκεκριμένα η απόφαση που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ αναφέρει:
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ την αποδοχή της με αριθ. πρωτ.6996/3-3-2022 αίτησης αποδοχής παραίτησης της Παπαδοπούλου-Γιαννακίδου Μαρία του Γρηγορίου από τη θέση της ειδικής συνεργάτιδας του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Η λύση της εργασιακής σύμβασης θα επέλθει με την κοινοποίηση της παρούσας στην ενδιαφερόμενη εντός είκοσι(20) ημερών από τη δημοσίευσή της στην εφημερίδα της Κυβέρνησης ή με την παρέλευση άπρακτης εικοσαήμερης προθεσμίας, θα γίνει δε αζημίως για τον Δήμο.
Αν και η φημολογία για ρίξη μεταξύ τους είναι έντονη, σύμφωνα με την ίδια την κ. Γιαννακίδου, "η αποχώρηση οφείλεται σε προσωπικούς λόγους και παραμένει στο επιτελείο Ζαμπούκη ενώ η παραίτηση αφορά την έμμισθη θέση του ειδικού συνεργάτη".
Σ.Κ
- Πρώτη άσκηση στρατιωτικής κινητικότητας της ΕΕ στην Αλεξανδρούπολη
(17-04-2025) - Κρίσιμη σύσκεψη στο Διδυμότειχο: Ο Παπαδάκης προτείνει Πολιτοφυλακή για την αντιπυρική προστασία
(17-04-2025) - Τα 7 χιλιόμετρα δρόμου Ελαφοχωρίου – Χιονάδων απειλούν την ασφάλεια των κατοίκων (φωτο)
(17-04-2025) - Στη δημοσιότητα φωτογραφίες τριών Τούρκων που εμπλέκονται στη δολοφονία 39χρονου στην Αθήνα
(17-04-2025)
EN
TR






