Κάτι τρέχει στον Έβρο
Θλίψη και προβληματισμοί από τον θάνατο 5χρονου παιδιού στο Διδυμότειχο
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και όσα είπαν οι γονείς του 5χρονου που το μετέφεραν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, περνούσε κάποια ίωση τις τελευταίες ημέρες. Όταν πλέον το παιδί έμεινε χωρίς τις αισθήσεις του, πήγαν στο Νοσοκομείο και γιατροί και νοσηλευτές προσπάθησαν να το σώσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού ήταν ήδη νεκρό.
Δεν έγιναν γνωστές πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια θανάτου, αλλά σήμερα αναμένονταν το πόρισμα από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου μεταφέρθηκε το νεκρό παιδί, για να γίνει νεκροψία / νεκροτομή.
Δυστυχώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε ο Ιατροδικαστής της Αλεξανδρούπολης προσδιόρισε την αιτία θανάτου και έτσι στάλθηκαν ιστολογικά δείγματα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για περαιτέρω εξετάσεις.
Η είδηση διαδόθηκε αμέσως στο Διδυμότειχο και σκόρπισε θλίψη στην πόλη, αφού οι γονείς του παιδιού ήταν στρατιωτικοί και γνωστοί στην τοπική κοινωνία, κατάγονται από τον Έβρο και υπηρετούσαν στην περιοχή.
- Το Γυμνάσιο Μεταξάδων για δεύτερη χρονιά Σχολείο-Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
(01-10-2025) - Σκληρές δηλώσεις του Πάρη Παπαδάκη, για "κομπλεξικούς και πονηρούληδες" (video)
(01-10-2025) - ΑΜΘ: Ξεκίνησε η εναέρια ρίψη δολωμάτων για τον εμβολιασμό κατά της λύσσας
(01-10-2025) - Διαμαρτύρονται οι Αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης για την απόσπαση δύο γιατρών
(01-10-2025) - Νέο αίτημα για Ειδική Οικονομική Ζώνη στο Τρίγωνο Έβρου
(01-10-2025)
EN
TR







