Κάτι τρέχει στον Έβρο
Θετικός στον κορωνοϊό ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ, Σταύρος Κελέτσης
Ενημερώθηκε την Κυριακή για το αποτέλεσμα του τεστ στο οποίο υπεβλήθη και δεν παραβρέθηκε στην συζήτηση της Βουλής για την πρόταση δυσπιστίας.
Θετικός στον κορωνοϊό διεγνώσθη σύμφωνα με την ανακοίνωσή του ο βουλευτής Εβρου με την ΝΔ, Σταύρος Κελέτσης.
Ο ίδιος ενημερώθηκε την Κυριακή για το αποτέλεσμα του τεστ στο οποίο υπεβλήθη και δεν παραβρέθηκε στην συζήτηση της Βουλής για την πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.
Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες είχε παραστεί σε εκπομπή του Καναλιού της Βουλής με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να ενημερωθούν και να τεθούν σε προληπτική καραντίνα.
Η ανακοίνωση του ιδίου έχει ως εξής:
"Μετά την εκδήλωση κρούσματος Κορωνοιού στο γραφείο μου στην Αλεξανδρούπολη (που συνδέεται με ήδη καταγεγραμμένο κρούσμα στο Πειραματικό Σχολείο της πόλης) υποβλήθηκα κι εγώ σε τεστ μοριακού ελέγχου, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής και τον ΕΟΔΥ το οποίο υπήρξε θετικό, χωρίς να έχω καθόλου συμπτώματα. Αυτονόητα ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών και τέθηκα σε καραντίνα. Με την βοήθεια του Θεού, τις προσευχές σας και την αγάπη σας είμαι βέβαιος πως θα κερδίσω κι αυτή τη μάχη. Ακολουθείτε αυστηρά τις οδηγίες των ειδικών!"
Ευχόμαστε περαστικά και καλή ανάρωση!
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
EN
TR






