Κάτι τρέχει στον Έβρο
Θετικές εξελίξεις για το ΠΓΝΑ - Aναγνωρίστηκε ως κέντρο Διαδερμικής Εμφύτευσης Ειδικών Βιολογικών Αορτικών Βαλβίδων
Ο Διοικητής και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Ρούφος, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης έχει αναγνωριστεί ως κέντρο Διαδερμικής Εμφύτευσης Ειδικών Βιολογικών Αορτικών Βαλβίδων, όπως αναφέρεται στην υπ αριθ. Γ2α/ΓΠοικ.20861/02-04-2021 (ΑΔΑ: 9ΡΓΧ465ΦΥΟ-Θ3Α) Απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 1743/τ.Β ́/28-04-2021.
Αυτή η νέα μέθοδος στο Νοσοκομείο μας θα πραγματοποιείται από την Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης υπό την Διεύθυνση του Καθηγητή Καρδιολογίας ΔΠΘ κ. Δημητρίου Τζιακά, Διευθυντή της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής.
Η αναγνώριση αυτή αποτελεί πρόκληση για μας ώστε να επιτύχουμε και άλλες παρόμοιες αναγνωρίσεις, κάνοντας μας να αισθανόμαστε υπερήφανοι για το Νοσοκομείο, για την κατάρτιση των Ιατρών/ Νοσηλευτών αλλά και του συνόλου του προσωπικού, αναβαθμίζοντας το έργο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης καθώς εφαρμόζεται σε ελάχιστα κέντρα στη χώρα μας.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






