Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Φώτο αρχείου
Φώτο αρχείου

Θανατηφόρο τροχαίο στο 7ο χλμ Αλεξανδρούπολης – Μάκρης - Νεκρός 35χρονος

01-12-2018

Τραγικός ήταν ο απολογισμός του δυστηχήματος το οποίο σημειώθηκε στις 7:00 σήμερα το πρωί στην Αλεξανδρούπολη.

Πιο συγκεκριμενα Ι.Χ αυτοκίνητο το οποίο κατευθυνόταν από την Μάκρη προς στην Αλεξανδρούπολη πέρασε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να "καρφωθεί" σε διερχόμενη νταλίκα η οποία κινούνταν στην αντίθεση κατεύθυνση.

Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο 35 χρονος οδηγός του ΙΧ να διαμελιστεί και το όχημα το οποίο επέβαινε να γίνει μία μάζα σίδερα καθώς σφηνώθηκε κάτω από το φορτηγό. Όσον αφορά τον οδηγό της νταλίκας τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο ΠΓΝΕ.

Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για σφορδότατη σύγκρουση καθώς στον τόπο του δυστυχήματος οι εικόνες που αντίκριζε κανείς θύμιζαν «σκηνικό πολέμου».

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ στο χώρο του δυστυχήματος ενώ προανάκριση διενεργείται από την Τροχαία Αλεξανδρούπολης.

Σ.Κ