Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

7 συμμετοχές από το 3ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης στον Μαθητικό Διαγωνισμό συγγραφής Μονόπρακτου Θεατρικού Έργου

7 συμμετοχές από το 3ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης στον Μαθητικό Διαγωνισμό συγγραφής Μονόπρακτου Θεατρικού Έργου

09-12-2022

Επτά συμμετοχές υπέβαλε το 3ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης «Δόμνα Βισβίζη» στον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό συγγραφής Μονόπρακτου Θεατρικού Έργου που διοργανώνεται από τους παρακάτω φορείς:

  •  Πανεπιστήμιο Κρήτης, Εργαστήριο Θεάτρου Κινηματογράφου Μουσικής, του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου
  • 5ο Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Κρήτης (Όμιλος Θεατρικής και Μουσικής Παιδείας)
  • Πρότυπο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου ( Όμιλος Δημιουργική Έκφραση και Γραφή)

Το Γυμνάσιό θα συμμετάσχει στην απονομή των βραβείων που θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο στις 18-12-2022. Εκεί θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να μάθουμε σε ποια από τις τρεις πρώτες θέσεις σκαρφάλωσε η δική μας συμμετοχή!

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας για τη συμμετοχή τους και ιδιαιτέρως στις δύο μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου που θα βραβευθούν: Δημούλα Ελένη και Μπέη Μαρία.

Οι υπεύθυνες καθηγήτριές τους, κα Μώρου Γεωργία (Φιλόλογος) και κα Λαζάκη Παναγιώτα (Φιλόλογος), θα παρευρίσκονται στην τελετή για να τις χειροκροτήσουν με θέρμη και καμάρι!
Συμμετέχοντες μαθητές στον διαγωνισμό: Ελένη Δημούλα, Θεόδωρος Ζυγερίδης, Θεανώ Ιακωβίδου, Ειρήνη Ιωαννίδου, Κουματζίδης Κωνσταντίνος, Ειρήνη Λιολιοσίδη, Ιωάννα-Μαρία Λιολιοσίδη, Μελιτίνη Λιολιοσίδη, Κυριακή Μαστοροπούλου, Μαρία Μπέη, Στέλλα Τασίδη, Κυριάκος Τσίπος.
Υπεύθυνες καθηγήτριες: Λαζάκη Παναγιώτα (Φιλόλογος), Μώρου Γεωργία (Φιλόλογος)
Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας συγχαίρει και είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια μαθητών και καθηγητών μας.