Κάτι τρέχει στον Έβρο
65 χρονος βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμου, στην Αλεξανδρούπολη
Χθες το βράδυ, Τετάρτη 24 Αυγούστου, λίγο μετά τις 21:00, άνδρας ηλικίας 65 χρονών βρέθηκε να κείτεται στη μέση του δρόμου πίσω από τα νεκροταφεία της Αλεξανδρούπολης.
Τον άτυχο άνδρα σύμφωνα με πληροφορίες του e-evros.gr βρήκαν περαστικοί! Όταν τον πλησίασαν ο άνδρας ήταν ήδη λιπόθυμος και ο σφυγμός του πολύ ασθενής.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές και το ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά.
Ο 65χρονος είχε ήδη ξεψυχήσει όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο. Το σώμα του μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΕ Αλεξανδρούπολης όπου και θα διεξαχθεί νεκροψία - νεκροτομή.
Οι πρώτες ενδείξεις είναι πως ο θάνατος του 65 άνδρα οφείλονται σε παθολογικά αίτια αλλά αυτόπτεις μάρτυρες κάνουν λόγο για μώλωπες στο σώμα του.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο άνδρας πριν βρεθεί από τους περαστικούς βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος για τουλάχιστον 15 λεπτά.
- Το Γυμνάσιο Μεταξάδων για δεύτερη χρονιά Σχολείο-Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
(01-10-2025) - Σκληρές δηλώσεις του Πάρη Παπαδάκη, για "κομπλεξικούς και πονηρούληδες" (video)
(01-10-2025) - ΑΜΘ: Ξεκίνησε η εναέρια ρίψη δολωμάτων για τον εμβολιασμό κατά της λύσσας
(01-10-2025) - Διαμαρτύρονται οι Αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης για την απόσπαση δύο γιατρών
(01-10-2025) - Νέο αίτημα για Ειδική Οικονομική Ζώνη στο Τρίγωνο Έβρου
(01-10-2025)
EN
TR






