Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ξεκίνησε η δημοπρασία παραχώρησης χρήσης παραλίας στην Αλεξανδρούπολη
Στις 16 Απριλίου ξεκίνησε το πρόγραμμα των ηλεκτρονικών δημοπρασιών Παραχώρησης Απλής Χρήσης Αιγιαλού και Παραλίας από το υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα εξάλλου με σχετική ανακοίνωση, “είναι η δεύτερη χρονιά που εφαρμόζεται αυτή η διαδικασία μετά την περυσινή ιδιαίτερα επιτυχημένη πιλοτική δοκιμή μέσω της οποίας παραχωρήθηκε η χρήση για 61 παραλίες. Οι τιμές κλεισίματος ήταν κατά μέσο όρο 50,3% υψηλότερες σε σχέση με τις τιμές εκκίνησης”.
Η πρώτη ηλεκτρονική δημοπρασία στη Θράκη αφορά την παραλία Κυανή ακτή Μάκρης στο νομό Έβρου. Η σχετική ανακοίνωση από την Κτηματική Υπηρεσία Έβρου δημοσιεύτηκε στις 18 Απριλίου και η ηλεκτρονική δημοπρασία θα γίνει στις 2 Μαΐου.
Πρόκειται για έκταση 500 τ.μ. για την οποία οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν ότι παραχωρείται για διάστημα 2 ετών. Η δημοπρασία αφορά έκταση 15 τ.μ. για καντίνα με τιμή εκκίνησης 1.000 ευρώ και 485 τμ για ομπρέλες και ξαπλώστρες με τιμή εκκίνησης τα 12 ευρώ/τ.μ. Η συνολική τιμή εκκίνησης για δύο έτη ανέρχονται στο ποσό των 13.640 ευρώ (6.820 ευρώ x 2 έτη).
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






