Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
WOLT

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ξανά στο "τραπέζι" η γραμμή Λαύριο – Λήμνος – Σαμοθράκη

Ξανά στο "τραπέζι" η γραμμή Λαύριο – Λήμνος – Σαμοθράκη

03-06-2018

Ανοικτό, δημόσιο, διεθνή αρχικό και επαναληπτικό μειοδοτικό διαγωνισμό για την εξυπηρέτηση δρομολογιακών γραμμών για το χρονικό διάστημα μέχρι 31/10/2018 προκύρηξε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, συμπεριλαμβανομένης και της γραμμής ΛΑΥΡΙΟ – ΛΗΜΝΟΣ – ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ και επιστροφή.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 28 Ιουνίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο κτίριο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η προκήρυξη αφορά σε ένα (01) δρομολόγιο την εβδομάδα για το χρονικό διάστημα από 11/06/2018 έως 02/09/2018 [σύνολο δώδεκα (12) εβδομάδες] με υποχρέωση ελεύθερης προσέγγισης του δρομολογίου προς Αλεξανδρούπολη άνευ καταβολής μισθώματος.

Οι ημέρες εξυπηρέτησης θα καθοριστούν μετά από σύμφωνη γνώμη των Υ.ΝΑ.Ν.Π./Α.ΛΣ- ΕΛ.ΑΚΤ/ ΔΘΣ.

Β. ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΟ ΑΠΟ Υ.Ν.Α.Ν.Π. ΜΙΣΘΩΜΑ ΑΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΦΠΑ): Κατηγορία 3: 41.758,00 €

Γ. ΥΨΟΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Κατηγορία 3: 10.021,92 €

(Η παρούσα γραμμή προκηρύσσεται μόνον ως Κατηγορία 3)

A. ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΛΟΙΩΝ: Ένα (01) Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο, το οποίο σύμφωνα με το Π.Α. ή το Π.Γ.Ε. δύναται να εκτελεί ως δρομολογιακό το αναφερόμενο δρομολόγιο

Β. Το πλοίο να πληροί κατ ' ελάχιστον τα παρακάτω στοιχεία:

i) Να έχει μεταφορική ικανότητα τουλάχιστον 300 (χειμώνα) – 450 (θέρους) επιβατών.

ii) Να έχει επιφάνεια για φόρτωση Ι.Χ.Ε. οχημάτων μεγαλύτερη από ή ίση με 450 τ.μ. Στην επιφάνεια αυτή να είναι δυνατή η φόρτωση Φ/Γ οχημάτων τουλάχιστον 250 τ.μ.

iii) Να έχει ολικό μήκος άνω των 75 μ.

iv) Να διαθέτει άνω των (20) κλινών