e - faces
Μία διαφορετική καλλιτέχνης από την Αλεξανδρούπολη: η Αθηνά.
Οι κούκλες “Athina hand made dolls” είναι creepy, όμορφες με ατέλειες, όπως όλες οι γυναίκες. Είναι φτιαγμένες από ένα είδος πηλού με γυάλινα μάτια, μοχέρ μαλλιά, vintage ρούχα… πολύ φαντασία και αγάπη. Tα ονόματά τους είναι εμπνευσμένα από τη βικτωριανή εποχή, τον Σαίξπηρ, τα λουλούδια κ.α.
Η Αθηνά Κουφάκη είναι από την Αλεξανδρούπολη και συμμετείχε στο φεστιβάλ «Art is hard» εκθέτοντας τις πανέμορφές της δημιουργίες σε κούκλες.
Το «Αrt is hard» είναι ένα φεστιβάλ που γίνεται για 5η συνεχή φορά και δίνει ευκαιρία στους καλλιτέχνες να αναδείξουν τη δουλειά τους. Παίρνουν μέρος γλύπτες, ζωγράφοι, φωτογράφοι, αργυροχρυσοχώοι κ.α.
Έτσι απαρτίζεται από πολλούς αρτίστες καταξιωμένους και μη αλλά και χιλιάδες επισκέπτες που ενώνονται όλοι μαζί σε μια υπέροχη βραδιά γεμάτη μουσική και events.
EN
TR




