Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

«Κατάλληλο για όλους όσους θέλουν… να περπατήσουν.»
«Κατάλληλο για όλους όσους θέλουν… να περπατήσουν.»

Η παιδική παράσταση «Ένα Βήμα Τη Φορά» the musical για πρώτη φορά στο Θέατρο Αλτιναλμάζη στην Αλεξανδρούπολη

13-06-2024

Η πετυχημένη παιδική θεατρική παράσταση «Ένα Βήμα Τη Φορά» the musical, μετά από 7 χρόνια επιτυχίας στη Θεσσαλονίκη, 45.000 θεατές και 200 παραστάσεις, έρχεται για ΠΡΩΤΗ φορά στην Αλεξανδρούπολη!

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 και ώρα 21:00 (ώρα προσέλευσης 20:45), στο Θέατρο Αλτιναλμάζη.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ

Ένα Μουσικό έργο Αυτογνωσίας αφιερωμένο στα συναισθήματα.

To μουσικό μας παραμύθι είναι το «περπάτημα» ενός κοριτσιού προς την ενηλικίωση και την αγάπη εαυτού, μέσα από το δρόμο των συναισθημάτων, το φόβο, το θυμό, τη ζήλια, τον ανταγωνισμό, τα πρέπει, το θέλω, το μου αρέσει, την ευθύνη της. Ένα τρυφερό, μοντέρνο και άκρως επίκαιρο musical για τη ζωή και τις μεγάλες, άλλα τόσο απλές αλήθειες της διαδρομής μας προς εμάς.

Συγκεκριμένα:

Ο «δρόμος» των ανθρώπων έχει μετατραπεί σε αγώνα και το φαβορί της κούρσας, η μικρή μας Ερμιόνη, προσπαθώντας να βγει πρώτη, σκοντάφτει, χάνει την πρωτιά και τη γη κάτω απ’ τα πόδια της. Μένει μόνη. Στο δρόμο της εμφανίζεται ένας «περαστικός», απ’ αυτούς που όλοι έχουμε ανάγκη όταν σκοντάφτουμε. Την πιάνει απ’ το χέρι και περπατάει πλάι της, μαθαίνοντάς της ό,τι χρειάζεται για να σταθεί πρώτη φορά στα πόδια της.

Γέλιο, συγκίνηση, χαρά, λύτρωση, πολύ χορό και μελωδίες ψυχής. To κάθε κομμάτι της διαδρομής έχει να μας δώσει άλλο δώρο, μέσα από swing, jazz, pop, waltz, latin και rock‘n’roll ρυθμούς. Τραγούδια γραμμένα για την κάθε ηλικία, το κάθε μάθημα και συναίσθημα που έχει να περπατήσει η Ερμιόνη μας, μέχρι να αφήσει όλες τις αποσκευές και με ελεύθερα χέρια πια, να αγκαλιάσει τον εαυτό της.

«Από την Κούρσα της Ζωής… Στο Περπάτημα Της Ψυχής.»

Tο musical που έχει χαρακτηριστεί αυτογνωσίας και έχει ξεπεράσει τις 200 παραστάσεις και τους 45.000 θεατές παίζει για 7η συνεχόμενη χρονιά στην Θεσσαλονίκη! Πρόκειται για την αυθεντική Ελληνική all family musical δημιουργία της Μαρίας Στεφάνου, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της ιδίας, σε πρωτότυπη μουσική και στίχους της.

Μια παράσταση εγκεκριμένη από ψυχολόγους και παιδοψυχολόγους για όλη την οικογένεια που έχουν αγαπήσει και παρακολουθήσει από Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια και ΕΠΑΛ (!!!)

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:

  • Βιβλιοπωλείο Κόσμος Βιβλίου (Ι. Καβύρη 50)
  • Βιβλιοπωλείο Δημητριάδη (Βενιζέλου 49)
  • Βιβλιοπωλείο Vbooks (Λ.Δημοκρατείας 230)

Γενική είσοδος: 15€

Οικογενειακό: (άνω των τριών ατόμων) 12€

Μειωμένο αμεα: 10€

«Κατάλληλο για όλους όσους θέλουν… να περπατήσουν.»

Δείτε το επίσημο trailer της παράστασης:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων