Κάτι τρέχει στον Έβρο
Τι έδειξαν τα δείγματα για κορωνοϊό που ελήφθησαν στις Φέρες
Αρνητικά ήταν όλα τα δείγματα που ελήφθησαν σήμερα από δύο κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ στις Φέρες, με τη διαδικασία των γρήγορων τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού μέσα από το αυτοκίνητο.
Συνολικά προσήλθαν στον χώρο με το αυτοκίνητό τους και εξετάστηκαν 135 δημότες. Με τη μέθοδο των drive through rapid tests ο έλεγχος για covid_19 έγινε άμεσα και με ασφάλεια, χωρίς να χρειαστεί οι πολίτες να εξέλθουν από το όχημά τους.
Τη δράση που διοργάνωσε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, υποστήριξαν η 31η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Καβησού, η ΧΙΙ Μεραρχία Πεζικού «Έβρος», το Α.Τ. Φερών και ο Σύλλογος Νεολαίας Φερών "Φέρελπις".
Αύριο κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην Άνθεια, στον χώρο του Περιφερειακού Ιατρείου, όπου οι κάτοικοι της Δ.Ε. Τραϊανούπολης θα έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν δωρεάν.
- Πανηγυρίζει το Παρεκκλήσι του Αγίου Κυπριανού στην Αλεξανδρούπολη
(30-09-2025) - Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025)
EN
TR






