Κάτι τρέχει στον Έβρο
Τέσσερις μαθητές από τον Έβρο στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ»
Τέσσερις συνολικά μαθητές από σχολεία του Έβρου προκρίθηκαν για να συμμετάσχουν στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα « Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα.
Οι μαθητές που προκρίθηκαν, είχαν αρχικά διακριθεί στον 83ο Πανελληνίο Μαθητικό Διαγωνισμό (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ» και έτσι μπόρεσαν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ».
Η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα πρόκειται να διεξαχθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, ώρα 10.00, ειδικά για φέτος στην Αθήνα και σε αρκετά Περιφερειακά Κέντρα τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ.
Στη συνέχεια, από τα αποτελέσματα του «ΑΡΧΙΜΗΔΗ» θα επιλεγούν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα και στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων.
Τα αποτελέσματα του 83ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ»:
- Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, ΔΑΓΡΕΣ ΠΕΤΡΟΣ [3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ]
- Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ [1ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ]
- Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ, ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ [1ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ]
- Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ, ΔΗΜΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ [1ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ]
- Τιμή στη μνήμη του Πασχάλη Πεχλεβανούδη: Το γήπεδο Μεταξάδων φέρει πλέον το όνομά του
(20-04-2025) - Διάσημοι Τούρκοι ηθοποιοί βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη το Μεγάλο Σάββατο
(20-04-2025) - Το “Emerald Azzurra” με 80 επιβάτες θα σαλπάρει για Σαμοθράκη!
(20-04-2025) - Διεθνείς "πτήσεις" για τους αθλητές Μπάντμιντον του ΕΘΝΙΚΟΥ: Μάλτα και Βουλγαρία στο πρόγραμμα!
(20-04-2025)
EN
TR







