Κάτι τρέχει στον Έβρο
Τελετή αγιασμού του πλοίου "ΣΑΟΝΗΣΟΣ" παρουσία Κουρουμπλή
H Ναυτιλιακή Εταιρεία Σαμοθράκης “SAOS FERRIES” θα πραγματοποιήσει τελετή αγιασμού του νέου πλοίου της Ε/Γ – Ο/Γ ΣΑΟΝΗΣΟΣ αύριο Σάββατο 21 Απριλίου 2018 και ώρα 13:00, επί του πλοίου, στο λιμάνι Καμαριώτισσας Σαμοθράκης.
Την τελετή θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Η εταιρεία μάλιστα προσφέρει δωρεάν μετ΄επιστροφής εισιτήριο σε όλους τους επιβάτες που θα ταξιδέψουν με το έκτακτο δρομολόγιο του πλοίου ΣΑΟΝΗΣΟΣ το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 με ώρα αναχώρησης από Αλεξανδρούπολη 08:00 και ώρα επιστροφής από Σαμοθράκη 17:00, προκειμένου να διευκολύνει τη συμμετοχή στην ανοιχτή συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σαμοθράκης και στην τελετή του Αγιασμού του πλοίου.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






