Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Συνελήφθη ο υπεύθυνος για τη φωτιά πάνω από τη Χηλή

Συνελήφθη ο υπεύθυνος για τη φωτιά πάνω από τη Χηλή

14-06-2024

Στην σύλληψη ενός στρατιωτικού προχώρησε η Πυροσβεστική στον Έβρο, για φωτιά που εκδηλώθηκε την Τετάρτη 12 Ιουνίου στην περιοχή Χηλή της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr.com, πρόκειται για στέλεχος του Στρατού Ξηράς, που υπηρετεί στον Έβρο, ο οποίος την ώρα της εκδήλωσης της πυρκαγιάς φέρεται να εκτελούσε εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης σε οικοπεδικό χώρο κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας.

ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ

Ο στρατιωτικός μεταφέρθηκε στην Πυροσβεστική υπηρεσία Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αλεξανδρούπολης όπου και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.779€, ενώ του θέματος έχουν επιληφθεί και οι στρατιωτικές αρχές με την ενημέρωση του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή Χηλή της Αλεξανδρούπολης, όπου μετά την άμεση κινητοποίηση των πυροσβεστικών αρχών και εθελοντών αγροτών που έδωσαν «μάχη» με τις φλόγες, κατάφεραν να την περιορίσουν και να τη θέσουν υπό έλεγχο μέχρι την κατάσβεσή της, αφού υπήρχε κίνδυνος να επεκταθεί σε κατοικίες της περιοχής.

Δείτε σχετικό βίντεο του e-evros.gr από την φωτιά στην Νέα Χηλή:

Πηγή: kranosgr.com