ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσουν τεράστιες ποσότητες νερού.
Συναγερμός στον Έβρο: Αναμένονται μεγάλες ποσότητες νερού από τη Βουλγαρία
02-02-2021
Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στον Έβρο, αφού μετά το άνοιγμα του φράγματος του Ιβαήλογκραντ από τους Βούλγαρους, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσουν τεράστιες ποσότητες νερού αρχικά στον παραπόταμο του Έβρου, Άρδα και στη συνέχεια στον κύριο ποταμό, με αποτέλεσμα να υπάρχει τεράστιος κίνδυνος εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων.
Ο δήμος Ορεστιάδας με ανακοίνωσή του καλεί τους κατοίκους του δήμου να μην πλησιάζουν τους ποταμούς Έβρο και Άρδα και τα αναχώματα αυτών.
Επίσης να απομακρύνουν έγκαιρα κάθε είδους ζωϊκό κεφάλαιο, μηχανήματα και εργαλεία από τις παρέβριες και παράδριες περιοχές.
Αλλά και ο δήμος Σουφλίου ανακοίνωσε:
"Μετά από σχετική ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας, τις επόμενες ώρες αναμένεται σημαντική αύξηση της στάθμης των υδάτων στον ποταμό Έβρο.
Παρακαλούνται οι πολίτες να μην πλησιάζουν τις παραποτάμιες περιοχές του Δήμου Σουφλίου. Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι να μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο τον εξοπλισμό τους."
σαν σημερα
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






