Κάτι τρέχει στον Έβρο
Στο μπροστινό κάθισμα καθόταν το τρίχρονο παιδί που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Καβάλα
Στην αγκαλιά της μητέρας του, στη θέση του συνοδηγού, στο μπροστινό κάθισμα, φαίνεται πως καθόταν το τρίχρονο παιδί που σκοτώθηκε στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στην Καβάλα, το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου (11/04).
Υπενθυμίζεται ότι η τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή του Δήμου Παγγαίου, στην Καβάλα λίγο μετά τις 12:30, όταν δύο οχήματα εκ των οποίων το ένα ταξί, συγκρούστηκαν έξω από τον οικισμό του Παλαιοχωρίου.
Από το τροχαίο τραυματίστηκαν η μητέρα και το αδελφάκι του άτυχου τρίχρονου ενώ ο πατέρας τραυματίστηκε ελαφρά.
«Το κοριτσάκι ήταν νεκρό, έγινε μεγάλη προσπάθεια ανάνηψης από τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου χωρίς επιτυχία. Η μητέρα, σύμφωνα με μαρτυρία του πατέρα και των διασωστών κρατούσε το παιδί στο μπροστινό κάθισμα αγκαλιά» τόνισε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλης Γιαννάκος.
Στην Αλεξανδρούπολη μεταφέρθηκε το 10χρονο
«Η μητέρα φέρει πολύ σοβαρά τραύματα και χθες υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και το 10χρονο αγόρι που έχει και αυτό κατάγματα στην σπονδυλική στήλη, θλάσεις και κακώσεις» συμπλήρωσε ο ίδιος, γνωστοποιώντας ότι μεταφέρθηκε από την Καβάλα, μετά τις εξετάσεις που έγιναν, στην παιδοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης για πιο εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα».
- ΚΟΤΙΝΟΣ: Χρυσή η Άννα Μουρατίδου στους Πανελλήνιους Αγώνες Παρά Ποδηλασίας 2025
(15-04-2025) - Η απάντηση του ΥΠΕΞ στην Άγκυρα για «τουρκική» μειονότητα στη Θράκη
(15-04-2025) - Το Υπουργείο εξηγεί γιατί “έκοψε” τη Σαμοθράκη από το ΕΣΠΑ
(15-04-2025) - ΕΛ.ΑΣ: Συμβουλές για την πρόληψη των κλοπών κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα
(15-04-2025)
EN
TR






