Κάτι τρέχει στον Έβρο
Στη Σαμοθράκη συνεδριάζει αύριο Παρασκευή η ΠΕΔ - ΑΜΘ
Στο νησί της Σαμοθράκης πρόκειται να βρεθούν αύριο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ - ΑΜΘ για την καθιερωμένη τους Συνεδρίαση.
Τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν μπορεί να μην είναι πολλά, όμως συγκεντρώνουν αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον αφού πρόκειται για την - Ιδιαιτερότητα του Δήμου της Σαμοθράκης και την αδυναμία της οικονομικής λειτουργίας του, - Τα προβλήματα στην εφαρμογή της απόδοσης των αντισταθμιστικών από τον αγωγό ΤΑΠ προς τους Δήμους της Περιφέρειας, επιπλέον θα γίνει - Εκτίμιση του Προσφυγικού και του Μεταναστευτικού ζητήματος της ΑΜΘ, ενώ τελευταίο θέμα τα είναι - Η τοπική αυτοδιοίκηση και το κεντρικό κράτος.
Η συνεδρίαση πρόκειται να γίνει το απόγευμα της Παρασκευής 1 Ιουλίου 2016 στις 19.30 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σαμοθράκης που βρίσκεται στη Χώρα.
- Ο Έβρος θωρακίζεται με Spike NLOS
(16-08-2025) - Θαυμαστή συνεργασία ιατρών του Έβρου: Σύνθετη χειρουργική επέμβαση στο Διδυμότειχο
(16-08-2025) - Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
(16-08-2025) - Μικρό παιδί σώθηκε από ναυαγοσώστρια σε παραλία της Αλεξανδρούπολης
(16-08-2025) - Πάλι ατύχημα με γυναίκα - πεζοπόρο στις Βάθρες της Σαμοθράκης
(16-08-2025)
EN
TR






