Κάτι τρέχει στον Έβρο
Σοβαρό τροχαίο στην Εγνατία Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής, στο ύψος της Αύρας
Νεότερη ενημέρωση 08:00:
Εκτός κινδύνου η ζωή του οδηγού, αν και τα τραύματα που έφερε είναι σοβαρά απέφυγε τον κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία του.
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν από λίγη ώρα (23:30) στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής, στο ύψος του χωριού Αύρα.
Πιο συγκεκριμένα IX μάρκας BMW με κατεύθυνση προς Κομοτηνή, σφηνώθηκε στο πίσω μέρος νταλίκας με πινακίδες Αλβανίας. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νταλίκα "έσερνε" μαζί της το όχημα για αρκετά μέτρα. Ο οδηγός εγκλωβίστηκε εντός του οχήματος χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.
Χρειάστηκε η επέμβαση της ΠΥ προκειμένου να απεγκλωβιστεί ο άτυχος νεαρός ο οποίος μάλιστα την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές μεταφέρεται στο ΠΓΝΕ σε άσχημη κατάσταση από το ΕΚΑΒ.
Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά. Θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του οδηγού.
Σ.Κ.
- Πανηγυρίζει το Παρεκκλήσι του Αγίου Κυπριανού στην Αλεξανδρούπολη
(30-09-2025) - Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025)
EN
TR






