Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
WOLT

Κάτι τρέχει στον Έβρο

"Ερημιά" επικρατεί στην Αλεξανδρούπολη μετά το lockdown (video)

"Ερημιά" επικρατεί στην Αλεξανδρούπολη μετά το lockdown (video)

07-11-2020

Σήμερα ημέρα Σάββατο, πρώτη μέρα του δεύτερου lockdown για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού και η πόλη της Αλεξανδρούπολης είναι σαν να έχει χάσει "το περιοχόμενό της".

Η κάμερα του e-evros.gr βγήκε στους κεντρικούς δρόμους και κατέγραψε το πόσο άδεια είναι πόλη χωρίς τα "συστατικά της" δηλαδή τους πολίτες της. Τόσο τα μαγαζιά του λιανικού εμπορίου όσο και τα καταστήματα εστίασης κατέβασαν τα "ρολά" τους μέχρι 30 Νοεμβρίου.


Η παραλιακή ζώνη της Αλεξανδρούπολης είναι άδεια, ενώ παρατηρήθηκαν μόνο κάποιοι αθλητές και άτομα που βγάζανε βόλτα το κατοικίδιο τους. Οι πολίτες και οι καταστηματάρχες της πόλης δίνουν το δικό τους παρόν με την συμμόρφωση στα ανάλογα μέτρα που μας επιβάλλει η Κυβέρνηση με στόχο το κοινό καλό όλων.

Δείτε το video που κατέγραψε την κίνηση μεταξύ 12 και 13:00 σήμερα το μεσημέρι:

Φ.Δούκογλου