Κάτι τρέχει στον Έβρο
Πυρηνικό εργοστάσιο στη Θράκη θέλει ο Στέφανος Κασσελάκης
Τις δικές του προτάσεις για την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας.
Ο κύριος Κασσελάκης έκανε λόγο για δίκαιο φορολογικό σύστημα και μείωση φόρων για την πλειοψηφία των πολιτών, μείωση ΦΠΑ, κατάργηση των τεκμηρίων κλπ
Επίσης επαναφορά δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα για όλους, ευνοϊκές ασφαλιστικές ρυθμίσεις για τους αυτοαπασχολούμενους και μέτρα για την πάταξη της γραφειοκρατίας.
Ενδιαφέρον έχουν οι προτάσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, αφού προτείνει κατάργηση του ισχύοντος πτωχευτικού νόμου και την επαναφορά της προστασίας της πρώτης κατοικίας για τους περισσότερους Έλληνες.
Τέλος, για την ανάπτυξη της παραγωγής, προτείνει την απεξάρτηση από το φυσικό αέριο και LNG, με αξιοποίηση σύγχρονων λιγνιτικών μονάδων, αλλά και πυρηνικό εργοστάσιο στη Θράκη, για την παραγωγή ενέργειας. Αναμένονται με ενδιαφέρον αντιδράσεις πάνω στην τελευταία αυτή πρόταση του κυρίου Κασσελάκη.
- Το Γυμνάσιο Μεταξάδων για δεύτερη χρονιά Σχολείο-Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
(01-10-2025) - Σκληρές δηλώσεις του Πάρη Παπαδάκη, για "κομπλεξικούς και πονηρούληδες" (video)
(01-10-2025) - ΑΜΘ: Ξεκίνησε η εναέρια ρίψη δολωμάτων για τον εμβολιασμό κατά της λύσσας
(01-10-2025) - Διαμαρτύρονται οι Αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης για την απόσπαση δύο γιατρών
(01-10-2025) - Νέο αίτημα για Ειδική Οικονομική Ζώνη στο Τρίγωνο Έβρου
(01-10-2025)
EN
TR







