- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Προσποιήθηκε τον αστυνομικό και εξαπάτησε 90χρονη στην Αλεξανδρούπολη
Άλλη μια υπόθεση τηλεφωνικής απάτης με θύμα μια ηλικιωμένη 90 ετών έλαβε χώρα στην Αλεξανδρούπολη.
Αναλυτικότερα, την 8-5-2026 το μεσημέρι, άγνωστος δράστης, προσποιούμενος τον αστυνομικό, επικοινώνησε τηλεφωνικά με ηλικιωμένη ημεδαπή και με το πρόσχημα υποτιθέμενης αστυνομικής επιχείρησης για τη σύλληψη ατόμων που διαπράττουν απάτες στην περιοχή, την προέτρεψε να συγκεντρώσει χρήματα και χρυσαφικά – τιμαλφή, ως δήθεν «δόλωμα» για τη σύλληψη των δραστών.
Η παθούσα συγκέντρωσε και εναπόθεσε σε παρακείμενο σημείο της οικίας της χρηματικό ποσό και διάφορα χρυσαφικά και τιμαλφή, τα οποία έτερη δράστιδα παρέλαβε.
Έπειτα από επιστάμενες έρευνες και αναζητήσεις των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης εντοπίσθηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας η ημεδαπή δράστιδα και συνελήφθη.
Από την κατοχή της συλληφθείσας κατασχέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα χρήματα και χρυσαφικά – τιμαλφή, τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης.
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR







