Κάτι τρέχει στον Έβρο
Παράσταση διαμαρτυρίας σε ΕΛΓΑ και ΟΠΕΚΕΠΕ Αλεξανδρούπολης αποφάσισαν οι αγρότες
Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΛΓΑ και του ΟΠΕΚΕΠΕ, στην Αλεξανδρούπολη, θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 29 Ιουλίου, στις 10 το πρωί, αγρότες του νομού Έβρου.
Σε συνάντηση που πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας (18/7), στην Ορεστιάδα, τα μέλη του δ. σ. της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου “Η Ενότητα” και της Συντονιστικής του μπλόκου Καστανεών αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας για τα “οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μιρκομεσαίοι αγρότες της περιοχής”.
Οι καθυστερήσεις εξόφλησης των τευτλοπαραγωγών, καταβολής των αποζημιώσεων, οι τιμές των σιτηρών και τα “αγροτοδικεία” αποτελούν κυριάρχα ζητήματα που προκαλούν την αντίδραση των αγροτών.
Σημειώνεται ότι 19 μέλη της Συντονιστικής του μπλόκου Καστανεών έχουν ήδη λάβει κλήσεις για προκαταρκτική εξέταση, κατηγορούμενοι για παρακώλυση συγκοινωνιών τις ημέρες των αγροτικών κινητοποιήσεων τον περασμένο Ιανουάριο και Φεβρουάριο.
Οι παραστάσεις διαμαρτυρίας της Παρασκευής (29/7) οργανώνονται σε κοινή γραμμή με τις αποφάσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής των 68 μπλόκων, που ανακοίνωσε κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, στο διάστημα μεταξύ 20 Ιουλίου και 5 Αυγούστου.
- Το πρόβλημα της φοιτητικής στέγης στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ
(24-04-2025) - Πρόσκληση για συμμετοχή στην απεργία της Πρωτομαγιάς
(24-04-2025) - Ενημερωτική συνάντηση για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Αλεξανδρούπολης
(24-04-2025) - Σε Γυμνάσια και Δημοτικά το πρόγραμμα οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας ΑΜΘ
(24-04-2025) - Αρχίζει η καταβολή του επιδόματος τριτέκνων από τη Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης
(24-04-2025)
EN
TR






