Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

στιγμιότυπα από τη βράβευση των μαθητών στο Νομαρχείο.
στιγμιότυπα από τη βράβευση των μαθητών στο Νομαρχείο.

Πανελλήνιος διαγωνισμός μαθηματικών «ΘΑΛΗΣ»: Διακρίσεις & βραβεύσεις για 8 μαθητές από τον Έβρο!

16-05-2022

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 οι εργασίες της τρίτης ημέρας της 12ης Διεθνούς Μαθηματικής Εβδομάδας, τη διοργάνωση της οποίας ανέλαβε το Παράρτημα Έβρου της Ελληνικής Μαθηματική Εταιρείας.

Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο πρόεδρος του παραρτήματος Έβρου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, Δούδης Δημήτριος μαζί με τον αντιπρόεδρο του παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μωυσιάδη Χρόνη.

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι κύριοι:


  • Πέτροβιτς Δημήτριος, Αντιπεριφερειάρχης Έβρου,
  • Βουρδόλης Θεόδωρος, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας και Νεολαίας
  • Ανταμπούφης Νικόλαος, Οργανωτικός Συντονιστής ΠΕΚΕΣ ΑΜΘ

Ακολούθησε η παρουσίαση των εισηγήσεων από αξιόλογους συναδέλφους μαθηματικούς από το σύνολο των νομών της Θράκης, αλλά και από Αθήνα και Ηράκλειο. Η ημέρα ολοκληρώθηκε με τη βράβευση των 8 μαθητών του νομού Έβρου που διακρίθηκαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό μαθηματικών «ΘΑΛΗΣ» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Με ιδιαίτερη χαρά βράβευσαν ξεχωριστά τον Αποστολίδη Χρήστο, που προκρίθηκε στην 26η ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΩΝ (26η JBMO 2022), αλλά και την πρώην πρόεδρο του παραρτήματος Αλεξάνδρου Σμαρώ, για τη συνολική προσφορά της στο παράρτημα.

Η Διοικούσα Επιτροπή του παραρτήματος Έβρου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ευχαριστεί τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, που ήταν συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, την Περιφέρεια ΑΜΘ-Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, υπό την αιγίδα της οποίας ήταν η εκδήλωση και τους χορηγούς μας, το σύνολο των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης της Αλεξανδρούπολης, καθώς και το ξενοδοχείο Grecotel Αστήρ – Εγνατία Αλεξανδρούπολης.

Ευχαριστεί επίσης τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάστηκε, την kouver catering & enents, για το πλούσιο και άρτιο coffee break και την Exploria, για την σχεδίαση των αφισών και τα banners που πλαισίωσαν την εκδήλωση.

Ευχαριστεί τέλος θερμά όλους τους συναδέλφους, καθώς και τον μαθητή της Β' τάξης του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης Γιώργο Δ. Αλλοίμονο, που βοήθησαν εθελοντικά για την άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης.