- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Παλιό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: "εξετάζουμε ποιοι θα φιλοξενηθούν, αν θα γκρεμίσουμε & αν θα χτίσουμε"
Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, σε ό,τι αφορά την εκμετάλλευση του συμπλέγματος του παλιού νοσοκομείου.
Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου αυτή τη στιγμή η διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο της εκδήλωσης ενδιαφέροντος και καταγραφής όλων των υπό "μετακόμιση" εκεί διευθύνσεων.
"Περιμένουμε να δούμε ποιοι θέλουν να μεταστεγαστούν εκεί, και για τι αριθμούς ατόμων μιλάμε, ώστε να υπολογίσουμε αν γίνεται να φιλοξενηθούν εκεί", δηλώνει ο Δημήτρης Πέτροβιτς.
Σύμφωνα με τον ίδιο ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο κατεδάφισης κτηρίων αλλά και ανέγερσης νέου.
"Εάν το κτήριο δεν πληρεί τις προδιαγραφές, θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο της ανέγερσης ενός νέου. Οι υποδομές εκεί είναι παλιές και έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές. Μπορεί να μην αξίζει να επισκευαστούν", καταλήγει ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου.
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





