Κάτι τρέχει στον Έβρο
Οριστικοποιήθηκε η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στις Καστανιές Έβρου
Πάσχα στις Καστανιές Έβρου θα κάνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Την Πρόεδρο θα συνοδεύουν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος.
Στις Καστανιές θα τους υποδεχθούν ο διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγος Άγγελος Ιλαρίδης και οι υποστράτηγοι – διοικητές της 16ης και 12ης Μεραρχίας.
Θα φτάσουν στην Αλεξανδρούπολη με στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος C-27 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας το πρωί της Κυριακής και από εκεί θα πετάξουν με ελικόπτερο της αεροπορίας στρατού τύπου Chinook για το φυλάκιο 1 στις Καστανιές.
Η δημοσιογραφική κάλυψη της επίσκεψης θα γίνει μόνο από τα δημόσια μέσα ενημέρωσης, στο πλαίσιο αποφυγής του συνωστισμού για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
- Πανηγυρίζει το Παρεκκλήσι του Αγίου Κυπριανού στην Αλεξανδρούπολη
(30-09-2025) - Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025)
EN
TR






