Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ομιλία στην Αλεξανδρούπολη θα δώσει η Φώφη Γεννηματά.
Προεκλογική ομιλία στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιήσει το Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου, στις 19.30 στο Επιμελητήριο Έβρου η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.
Σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ, με την συμμετοχή 20 στελεχών, για την εκτίμηση της πολιτικής κατάστασης, την συζήτηση του ψηφοδελτίου και την αντιμετώπιση των πρώτων οργανωτικών προβλημάτων. Παράλληλα επικροτήθηκε η εκλογική σύμπραξη με τη ΔΗΜΑΡ ως ένα πρώτο βήμα για την δημιουργία μιας ενιαίας σοσιαλδημοκρατικής παράταξης.
Συμφωνήθηκε από όλους τους παρευρεθέντες η ανάγκη συνεργασίας των δύο κομμάτων σε ισότιμη βάση, η από κοινού απόφαση κατάρτισης των ψηφοδελτίων, της επικοινωνιακής τακτικής αλλά και της παρουσίας στα τοπικά ΜΜΕ.
- Προσλήψεις 8 ατόμων σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία στον Έβρο
(06-10-2025) - Προωθείται το Αρδευτικό Έργο για την περιοχή μεταξύ Φερών και Αλεξανδρούπολης
(06-10-2025) - Υψηλοί τόνοι στο Δημοτικό Συμβούλιο Σαμοθράκης για την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία
(06-10-2025) - Η παιδική χορωδία του Αρχείου Μουσικολαογραφικής Παράδοσης "Χρόνης Αηδονίδης", μάγεψε το Ηρώδειο (video)
(06-10-2025) - 197 νέοι Αστυφύλακες ορκίστηκαν στο Διδυμότειχο
(06-10-2025)
EN
TR






