ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Όλα καλά με την ποιότητα υδάτων στις παραλίες της Αλεξανδρούπολης.
Ολοκάθαρα τα νερά στις παραλίες της Αλεξανδρούπολης, λέει η Περιφέρεια
08-08-2024
Με σημερινή της ανακοίνωση η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενημερώνει οτι προχθές Τρίτη έγινε νέα δειγματοληψία υδάτων στις ακτές του Δήμου Αλεξανδρούπολης και εξετάστηκαν από το Εργαστήριο Υγιεινής και Προστασίας Περιβάλλοντος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου.
Τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά σήμερα και όλα τα δείγματα βρέθηκαν εντός ορίων, οπότε τα νερά στις παραλίες της Αλεξανδρούπολης χαρακτηρίζονται ως εξαιρετική ποιότητας.
Είναι μια αναμενόμενη εξέλιξη, αφού μετά τη νεροποντή πριν λίγες ημέρες και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την απαγόρευση κολύμβησης, φυσιολογικά η θάλασσα απορρόφησε τους βλαπτικούς οργανισμούς και η ποιότητα επανήλθε εντός των ορίων που επιβάλλει η νομοθεσία.
σαν σημερα
- Μελέτη για τη διαχείριση του πόσιμου νερού στη Σαμοθράκη
(02-10-2025) - "Ζημιά" 135.000 ευρώ από το φετινό Φεστιβάλ Άρδα στην Ορεστιάδα
(02-10-2025) - Πόσα χρήματα παίρνουν οι Δήμοι του Έβρου, για το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι"
(02-10-2025) - Από 1η Ιανουαρίου η πλήρης αποζημίωση των στρατιωτικών για νυχτερινή απασχόληση
(02-10-2025) - Πάλι "ξεφόρτωμα" σε γνωστή κεντρική γωνία της Αλεξανδρούπολης
(02-10-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR







