ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Με σκοπό τη βελτίωση της περίθαλψης των πασχόντων από ογκολογικά νοσήματα
Ολοήμερη πλέον η λειτουργία της Πανεπιστημιακής Κλινικής Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας στο ΠΓΝΑ
25-03-2021
Την ολοήμερη λειτουργία της Πανεπιστημιακής Κλινικής Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, αποφάσισε η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
Η εν λόγω απόφαση ελήφθη και έχει πλέον έχει τεθεί σε λειτουργία από την περασμένη Δευτέρα 22 Μαρτίου «στο πλαίσιο της αναβάθμισης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και με σκοπό τη βελτίωση της περίθαλψης των πασχόντων από ογκολογικά νοσήματα».
Παράλληλα εκτιμάται ότι «...θα αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των ημερησίων διενεργούμενων θεραπευτικών πράξεων και θα συμβάλει καθοριστικά στην εύρυθμη διαχείριση των προγραμματισμένων ακτινοθεραπειών, ελαχιστοποιώντας το χρονικό διάστημα αναμονής για τους ογκολογικούς ασθενείς», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
σαν σημερα
- Πανηγυρίζει το Παρεκκλήσι του Αγίου Κυπριανού στην Αλεξανδρούπολη
(30-09-2025) - Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






