Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ο Ισραηλινός προπονητής Shai Geffen φιλοξενείται στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης Badmiton
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης Badminton έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενεί τον
Ισραηλινό προπονητή Shai Geffen.
O Shai Geffen έχει φτάσει ως παίκτης στους 100 καλύτερους του κόσμου, ήταν Νο 1 στο Ισραήλ κατόπιν έπαιξε για 3 χρόνια στην Ιταλία με προπονητή τον Csaba Hamza, κατόπιν συνέχισε στη Βουλγαρία όπου και παντρεύτηκε.
Τα τελευταία χρόνια είναι προπονητής της Linda η οποία έχει φτάσει μέχρι Νο 20 στον κόσμο. Φέτος και πάλι προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο.
Επίσης ως προπονητής σχεδόν μηνιαίως κάνει προπονήσεις στην Ιταλία σε συνεργασία με τον Csaba. Τώρα λοιπόν βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη και κάνει camp προετοιμασίας για 2 εβδομάδες στους αθλητές του Badminton του Εθνικού που θα κατεβούν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του Ιουλίου.
Οι αθλητές του Εθνικού θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να υιοθετήσουν τεχνικές που
θα τους βοηθήσουν να φτάσουν τους στόχους τους, και φυσικά η συνεργασία αυτή θα ανεβάσει και το αγωνιστικό επίπεδο της όλης της ομάδας.
Φ.Δούκογλου
- Σήμερα γιορτάζουμε το "Πάσχα του καλοκαιριού"
(15-08-2025) - Δεκαπενταύγουστος στις Παναγίες του Έβρου
(15-08-2025) - Αλεξανδρούπολη: Σύσκεψη Φορέων για την προστασία από δασικές πυρκαγιές
(15-08-2025) - Η επιστροφή του Ασπροπάρη που σώθηκε από την πυρκαγιά του Δάσους Δαδιάς
(15-08-2025) - Αναβολή του "παραδοσιακού μπάλου" στη Σαμοθράκη, λόγω κινδύνου πυρκαγιάς
(15-08-2025)
EN
TR






