Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ο Γιάννης Σαρρίδης "ρίχνεται" στο στίβο των εκλογών με την παράταξη "Πόλη & Πολίτες"
Ένας νέος άνθρωπος "ρίχνεται" στο στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών, διεκδικώντας την ψήφο όλων μας στις εκλογές του Μαΐου.
Ο λόγος για τον Γιάννη Σαρρίδη, επιτυχημένο επιχειρηματία και "γέννημα - θρέμμα" Αλεξανδρουπολίτη.
Ο Γιάννης γεννήθηκε το 1980 στην Αλεξανδρούπολη και πέρασε τα παιδικά και σχολικά του χρόνια με την αδερφή του με την οποία έχει μικρή διαφορά ηλικίας.
Έχει σπουδάσει στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής Σερρών, ακολουθώντας την κλισή του στα οικονομικά.
Διατηρεί το δικό Λογιστικό Γραφείο στην Αλεξανδρούπολη, ενώ έχει διατελέσει και γραμματέας του συλλόγου λογιστών της πρωτεύουσας του Έβρου.
Ο Γιάννης Σαρρίδης είναι πατέρας δύο γιών, που είναι και η μεγαλύτερή του αγάπη!
Εξαιτίας της αγάπης του για τον αθλητισμό, έχει αποτελέσει μέλος του ΔΣ της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΑΛΕΞ».
Είναι επίσης μέλος και ταμίας της AHEPAN Hellas αλλά και μέλος της Λέσχης Αλεξανδρουπολιτών.
Ποιος είναι ο Γιάννης Σαρρίδης & γιατί πρέπει να τον ψηφίσουμε; Ο ίδιος απαντά, εδώ:
- Τιμή στη μνήμη του Πασχάλη Πεχλεβανούδη: Το γήπεδο Μεταξάδων φέρει πλέον το όνομά του
(20-04-2025) - Διάσημοι Τούρκοι ηθοποιοί βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη το Μεγάλο Σάββατο
(20-04-2025) - Το “Emerald Azzurra” με 80 επιβάτες θα σαλπάρει για Σαμοθράκη!
(20-04-2025) - Διεθνείς "πτήσεις" για τους αθλητές Μπάντμιντον του ΕΘΝΙΚΟΥ: Μάλτα και Βουλγαρία στο πρόγραμμα!
(20-04-2025)
EN
TR






