Κάτι τρέχει στον Έβρο
Νέο σημείο αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμεΑ στην παραλία της Μεσημβρίας
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης προχωρά στη δημιουργία νέου σημείου αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα για άτομα με κινητική αναπηρία ή περιορισμένη κινητικότητα, στην παραλία της Μεσημβρίας, μετά την ομόφωνη έγκριση της τεχνικής μελέτης και των όρων διακήρυξης του σχετικού διαγωνισμού από τη Δημοτική Επιτροπή.
Η παρέμβαση, συνολικού προϋπολογισμού 68.194 ευρώ, υλοποιείται μέσω του προγράμματος «Προσβάσιμες Παραλίες» του Υπουργείου Τουρισμού, στο πλαίσιο της Δράσης «Τουριστική Ανάπτυξη» του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Έτσι, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης θα διαθέτει συνολικά πέντε σημεία αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα για ανθρώπους με κινητική αναπηρία ή περιορισμένη κινητικότητα.
Η παρέμβαση δεν αφορά μόνο τα άτομα με αναπηρία. Απευθύνεται και σε ηλικιωμένους, εγκύους, ανθρώπους με μειωμένη όραση και σε κάθε συμπολίτη ή επισκέπτη που χρειάζεται ασφαλή και ανεμπόδιστη πρόσβαση στην παραλία και στο νερό.
- Νέα Διεύθυνση στην Καρδιοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπολης
(25-09-2025) - Τριήμερο υποδοχής νέων φοιτητών στο Τμήμα Δασολογίας της Ορεστιάδας
(25-09-2025) - Αλεξανδρούπολη: Τρίχρονο παιδί με αυτισμό "εγκλωβισμένο" στο σπίτι λόγω γραφειοκρατίας & αδιαφορίας!
(25-09-2025) - Σκληρή πολιτική "κόντρα" στον Δήμο Σαμοθράκης
(25-09-2025) - 300.000 ευρώ για τα μπάζα και τα ογκώδη αντικείμενα στην Αλεξανδρούπολη
(25-09-2025)
EN
TR







