Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
WOLT

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ένα 7χρονο αγόρι νεκρό από πυρκαγιά σε σπίτι στο Ρίζωμα Ροδόπης.
Ένα 7χρονο αγόρι νεκρό από πυρκαγιά σε σπίτι στο Ρίζωμα Ροδόπης.

Νεκρό 7χρονο αγόρι από πυρκαγιά - Το 5χρονο αδελφάκι του νοσηλεύεται (video)

26-12-2025

Οικογενειακή τραγωδία σήμερα τα ξημερώματα στο χωριό Ρίζωμα της Ροδόπης, όταν σε μονοκατοικία ξέσπασε πυρκαγιά, πιθανόν από τη χρήση ξυλόσομπας.

Μετά την επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία επιχείρησε με τρία οχήματα και 8 Πυροσβέστες, ένα 7χρονο αγόρι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΤΣΟΥΛΚΑΝΑΚΗΣ

Στο σπίτι ήταν και η υπόλοιπη οικογένεια, εκ της οποίας το άλλο 5χρονο παιδί έχει εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για νοσηλεία. Ο πατέρας των παιδιών έχει επίσης εγκαύματα στα κάτω άκρα και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, ενώ η μητέρα φέρεται να μην αντιμετωπίζει κάποιον τραυματισμό.

Το χωριό Ρίζωμα βρίσκεται στα βοεριοανατολικά της Κομοτηνής, σε μικρή απόσταση μετά την Πανεπιστημιούπολη του ΔΠΘ.

Δείτε παρακάτω βίντεο από το αποτέλεσμα της πυρκαγιάς στο σπίτι της οικογένειας, από δημοσίευση της εφημερίδας "Χρόνος" της Κομοτηνής: