Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

«ΝΑΙ» από τη Δημ. Κοινότητα στους κατοίκους οικισμών για ονομασία δρόμων στην Αλεξανδρούπολη

«ΝΑΙ» από τη Δημ. Κοινότητα στους κατοίκους οικισμών για ονομασία δρόμων στην Αλεξανδρούπολη

12-02-2019

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία κατά την τελευταία συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας, η ονοματοδοσία των δρόμων στους οικισμούς της Παλαγίας και του Απαλού στην Αλεξανδρούπολη.

Το ζήτημα εισηγήθηκε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας Γιάννης Βαταμίδης, ενώ το θέμα υπερψηφίστηκε με 8 θετικές ψήφους.

Κατά ψήφισαν οι ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημ.Κοινότητας Όλγα Βρετοπούλου και Παντελής Καλυμνιός, ενώ υπέρ οι: Πόντικα Μαρία, Χιντζή Σοφία, Τσιακπίνης Αθανάσιος, Ναϊτίδης Γιάννης, Τσολάκης Μιχάλης, Τάκας Γιάννης, Τρέλλης Απόστολος και Βλυσίδου Ευδοκία.

Πρόκειται για την ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος των κατοίκων της περιοχής και του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαγίας, που εκπροσωπήθηκε στη συνεδρίαση από τον Αντιπρόεδρο Χρήστο Κενανίδη.

Η διαδικασία προβλέπεται να ολοκληρωθεί προσεγγιστικά σε 2 μήνες, αφού το ζήτημα θα πρέπει να «περάσει» από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης, στη συνέχεια από την Περιφερειακή Αρχή, και να ξαναεπιστρέψει προς έγκριση από το σώμα του Δημ.Συμβουλίου.

Εφόσον ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, θα ακολουθήσει η τοποθέτηση των πινακίδων στις οδούς.