Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο παραλιακό μέτωπο των Δικέλλων αλλά και μέσα στον οικισμό.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο παραλιακό μέτωπο των Δικέλλων αλλά και μέσα στον οικισμό.

Μεγάλες καταστροφές από την βροχόπτωση - Έπεσε η γέφυρα στα Δίκελλα (video)

23-11-2023

Μεγάλες καταστροφές σημειώθηκαν σε περιοχές του δήμου Αλεξανδρούπολης από την έντονη βροχόπτωση που έπληξε εχθές το βράδυ τον νότιο Έβρο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο παραλιακό μέτωπο των Δικέλλων αλλά και μέσα στον οικισμό όπου όπως βλέπεται και στο βίντεο του e-evros.gr η γέφυρα του χωριού έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Αλλά και το βράδυ της Τετάρτης την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η κακοκαιρία ένας κάτοικος των Δικέλλων εγκλωβίστηκε με το αυτοκίνητο του σε δρόμο - ποτάμι όπου χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

ΤΣΟΥΛΚΑΝΑΚΗΣ


Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας, Δαστερίδης Ηλίας, μιλώντας στην “Πρωινή Περιπολία” του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ έκανε λόγο για εκτεταμένες ζημιές στο οδικό δίκτυο καθώς – όπως τόνισε – δημιουργήθηκαν ρήγματα σε σημεία του δρόμου που ενώνει τα Δίκελλα με την πόλη της Αλεξανδρούπολης.