Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
BAROLO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η αιφνιδιαστική αυτή κατάργηση της ατέλειας έρχεται να προσθέσει ένα ακόμα βάρος στην πλάτη των τοπικών παραγωγών και των οδηγών επαγγελματικών.
Η αιφνιδιαστική αυτή κατάργηση της ατέλειας έρχεται να προσθέσει ένα ακόμα βάρος στην πλάτη των τοπικών παραγωγών και των οδηγών επαγγελματικών.

Με χρέωση πλέον η διέλευση για τα επαγγελματικά φορτηγά των Εβριτών στα διόδια Αρδανίου!

16-06-2026

Μια εξαιρετικά δυσάρεστη και οικονομικά επώδυνη έκπληξη περίμενε τους επαγγελματίες και παραγωγούς του Έβρου, καθώς πλέον καλούνται να πληρώνουν κανονικά διόδια στον σταθμό του Αρδανίου.

Η μέχρι πρότινος δωρεάν διέλευση που ίσχυε για τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής με επαγγελματικά οχήματα αποτελεί παρελθόν, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις και απόγνωση σε έναν κλάδο που ήδη δίνει αγώνα επιβίωσης.

LIDL DELFOI

Την καταγγελία έκανε σήμερα το πρωί στην ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Κολιού ο Γραμματέας του Συλλόγου Παραγωγών «Κυβέλη» Αλεξανδρούπολης, κ. Μανώλης Καλεμτζής, περιγράφοντας την προσωπική του εμπειρία.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, κατά τη σημερινή του μετακίνηση προς το Διδυμότειχο προκειμένου να διαθέσει την παραγωγή του, υποχρεώθηκε να πληρώσει 5 ευρώ στα διόδια Αρδανίου και επιπλέον 5 ευρώ κατά την επιστροφή του.

«Εμείς δεν αντέχουμε άλλο να τραβάμε και να τα πληρώνουμε από την τσέπη μας » σχολίασε με αγανάκτηση ο κ. Καλεμτζής.

Η αιφνιδιαστική αυτή κατάργηση της ατέλειας έρχεται να προσθέσει ένα ακόμα βάρος στην πλάτη των τοπικών παραγωγών και των οδηγών επαγγελματικών φορτηγών σεε μια περίοδο μάλιστα που το κόστος παραγωγής και τα καύσιμα βρίσκονται στα ύψη.