Κάτι τρέχει στον Έβρο
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 7η Πανελλήνια Χορωδιακή Συνάντηση στην Αλεξανδρούπολη (video)
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 7η Πανελλήνια Χορωδιακή Συνάντηση στην Αλεξανδρούπολη, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 παρουσία πλήθος κόσμου.
Στη χορωδιακή συνάντηση συμμετείχαν η Χορωδία Αυλιωτών Κέρκυρας με τη συνοδεία της Κερκυραϊκής Μαντολινάτας, η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων, η Χορωδία Κοινότητας Αφύτου Χαλκιδικής και η Δημοτική Χορωδία Δημοτικής Κοινότητας Φερών, όλες εκ των οποίων κατάφεραν να αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις μαγεύοντας με τις μελωδίες τους, τους παρευρισκομένους.

Η 7η Πανελλήνια Χορωδιακή Συνάντηση, σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας προσπάθειας στα μουσικά δρώμενα του Δήμου μας, με απώτερο στόχο ο θεσμός αυτός να συνεχιστεί με ανοδική πορεία και να καταξιωθεί ως ένα ποιοτικό και από τα καλύτερα φεστιβάλ χορωδιακής μουσικής στην Ελλάδα!
- Σήμερα γιορτάζουμε το "Πάσχα του καλοκαιριού"
(15-08-2025) - Δεκαπενταύγουστος στις Παναγίες του Έβρου
(15-08-2025) - Αλεξανδρούπολη: Σύσκεψη Φορέων για την προστασία από δασικές πυρκαγιές
(15-08-2025) - Η επιστροφή του Ασπροπάρη που σώθηκε από την πυρκαγιά του Δάσους Δαδιάς
(15-08-2025) - Αναβολή του "παραδοσιακού μπάλου" στη Σαμοθράκη, λόγω κινδύνου πυρκαγιάς
(15-08-2025)
EN
TR






