Κάτι τρέχει στον Έβρο
Μαθητές από το Λύκειο Τυχερού υιοθέτησαν μια αρκούδα!
Οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΓΕ.Λ Τυχερού, στο πλαίσιο δράσεων περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και ενεργού πολιτειότητας, προχώρησαν στην υιοθεσία της "Μάσα", μιας αρκούδας που φιλοξενείται στo Κέντρo Προστασίας Αρκούδας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.
Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια καλλιέργειας σεβασμού προς τη φύση και την άγρια ζωή και στη στήριξη δράσεων που στοχεύουν στη διατήρηση της βιοποικιλότητας.
Στο πλαίσιο της υιοθεσίας, οι μαθήτριες και οι μαθητές προσέφεραν ένα συμβολικό ποσό, αποδεικνύοντας πως ακόμα και μια μικρή οικονομική συνεισφορά μπορεί να έχει μεγάλη αξία, όταν συνοδεύεται από ευαισθησία, αγάπη και συλλογικό πνεύμα.
"Είμαστε περήφανοι για τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, που δείχνουν έμπρακτα τι σημαίνει να είσαι ενεργός και υπεύθυνος πολίτης, στηρίζοντας το πολύτιμο έργο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ για την προστασία της άγριας ζωής και της βιοποικιλότητας." αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR







