Κάτι τρέχει στον Έβρο
Κινδύνεψε τουρίστας στη Σαμοθράκη - Άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής (φωτο)
Απεγκλωβίστηκε από ένα αρκετά ψηλό μέρος στις Βάθρες της Σαμοθράκης, περιπατητής ο οποίος ανέβηκε για βόλτα στις βάθρες από νωρίς το απόγευμα.
Συγκεκριμένα εχτές, Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021, ένας τουρίστας, μη γνωρίζοντας καλά τα μέρη, ανέβηκε σε μια από τις Βράθρες στο νησί της Σαμοθράκης αλλά μετά δεν γνώριζε πως να επιστρέψει πίσω. Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στις 8 το βράδυ κάλεσε για βοήθεια.
Η διαδικασία απεγκλωβισμού κράτησε περίπου 3 ώρες, συγκεκριμένα στις 11:30 το βράδυ η διάσωση είχε ολοκληρωθεί με επιτυχία από το πυροσβεστικό κλιμάκιο της Σαμοθράκης.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να πούμε πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται συνέχεια κοντά μας όποτε τους χρειαστούμε. Το πυροσβεστικό κλιμάκιο της Σαμοθράκης άμεσα βρέθηκε στο σημείο και πραγματικά οι πυροσβέστες είναι οι αφανείς ήρωες της καθημερινότητας.
Να τονίσουμε πως ο τουρίστας που απεγκλωβίστηκε είναι καλά στην υγεία του.
Τελός καλό, όλα καλά.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






