Κάτι τρέχει στον Έβρο
Κατεβάζει "ρολά" το εργοστάσιο Μαΐλλη στην Αλεξανδρούπολη - Απασχολεί 60 εργαζόμενους
Τέλος εποχής για το εργοστάσιο υλικών και μηχανημάτων συσκευασίας "Μαΐλλης", στην ΒΙΠΕ Αλεξανδρούπολης, από το Φεβρουάριο 2018.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έβρου, Ευστάθιο Ασπιώτη, το εργοστάσιο, θα κλείσει διότι η νέα ιδιοκτησία της βιομηχανίας, το επενδυτικό fund Harvard Investment Group (HIG), θεωρεί ασύμφορη τη λειτουργία του.
Το εν λόγω εργοστάσιο απασχολεί 60 εργαζόμενους και το κλείσιμό του θα σημάνει ταυτόχρονα και ότι 60 οικογένειες θα μείνουν χωρίς δουλειά.
Η "Μαϊλλης" εξαγοράστηκε το 2014 από την HIG και πλέον η έδρα της είναι το Λουξεμβούργο.
Όπως επισήμανε ο κ. Ασπιώτης μπορεί κάποιοι να ισχυρίζονται πως θα μεταφερθεί αλλού, όμως η αλήθεια είναι πως θα κλείσει και τα μηχανήματα θα πουληθούν.
Όλια Γκαντανίδου
- Πανηγυρίζει το Παρεκκλήσι του Αγίου Κυπριανού στην Αλεξανδρούπολη
(30-09-2025) - Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025)
EN
TR






