Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
WOLT

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

Κακόγουστη φάρσα αναστάτωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης

25-06-2022

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής γύρω στις 11 μετά από κλήση που δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης για σπίτι το οποίο έχει τυλιχθεί στις φλόγες στην Αγνάντια.

Συγκεκριμένα η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση από έναν άνδρα, ο οποίος ανέφερε ότι καίγεται το σπίτι του.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής με οχήματα προκειμένου να σβήσουν την φωτιά ενώ το κέντρο επικοινώνησε εκ νέου με το τηλέφωνο από το οποίο είχε δεχτεί την κλήση για το συμβάν.

Ο άνδρας που απάντησε μιλούσε ασυνάρτητα και όταν η Πυροσβεστική έφθασε στο σημείο, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα και δεν υπήρχε λόγος να επιχειρήσουν.

Μάλιστα κάτοικος της περιοχής όταν είδε όλη αυτή την κινητοποίηση πλησίασε τους Πυροσβέστες και τους ενημέρωσε ότι πρόκειται για έναν 35χρονο με ψυχολογικά προβλήματα ο οποίος καλεί την Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο βρέθηκε η Αστυνομία αλλά και η ΔΕΗ.

Σ.Κ